Klime in splosni blog  DomovIgreValuteZmenikIgreInternet
Preprecimo nastanek strij in celulita
Vecina koznih sprememb, ki se zaradi hormonov zgodijo med nosecnostjo, je pricakovanih in normalnih, ceprav se nekatere zenske tezko sprijaznijo z njimi. Zaradi povecane telesne teze postane koza napeta, kar povzroci trganje kolagenskih vlaken in krhkih vlaken elastina, nastanejo strije. Nanje moramo biti pozorni, se preden se pojavijo. Kozo na vseh delih telesa je treba ze od prvega dne ustrezno negovati in poskrbeti tudi za lase. V lekarnah in drogerijah je na voljo veliko izdelkov za nego med nosecnostjo in po njej, pred nakupom pa je posvet s strokovnjakom obvezen, saj bo izbira glede na tip koze mnogo lazja. Nega koze nosecnice se ne razlikuje bistveno od obicajne nege koze mlade zenske, upostevati pa velja nekatera osnovna pravila. Na delih, ki se najbolj raztezajo (trebuh, dojke), lahko pojav strij ublazimo z mastnimi kremami, medtem ko za nego obraza uporabimo nekoliko bolj hidratantne, razen okrog oci, kjer naj vsebujejo vec mascobe. Ustrezna zascita pred soncem in izogibanje zarkom lahko zmanjsata intenzivnost nosecniskih peg na obrazu. Pri umivanju uporabljamo blazja mila in kopeli, ki s svojim naravnim delovanjem ugodno vplivajo na kozo, ne vsebujejo alkalij in barvil, so nezno odisavljeni in dermatolosko preizkuseni.
Nega obraza
Med nosecnostjo se bolj izrazijo zenski spolni hormoni (estrogen, progesteron, gondotropin). Pod njihovim vplivom je koza na obrazu bolj obcutljiva kot sicer. Nekoliko se izsusi, na celu, licnicah in zgornji ustnici pa se lahko zaradi povecane obcutljivosti za UV-zarke okrepi njena pigmentacija. Pojavi se v obliki manjsih rjavkastih peg, ki spadajo med glavne vidne spremembe v nosecnosti in jih ima vec kot 50 odstotkov zensk v zadnjih mesecih pricakovanja. Poleg redne nege obraza %u2013 z vlazilnimi kremami, ki omogocajo zadrzevanje vode v kozi %u2013 je zato treba poskrbeti za ustrezno zascito pred soncem, in sicer s faktorji, prilagojenimi tipu koze.

click here for a dependable seller that will give you the Flower Bulbs you're looking for quickly and easily.Gambling players know that the quality of the winnings can depend not only on luck, but also on the additional opportunities provided for beginners or just lucky ones. But today it is absolutely real to get amazing free bonuses to everyone who wants. To do this, you need to know the service that allows you to purchase bonus codes for all the most po Although, this is no longer a secret, because such a service is the portal Casinobonusescodes.com.It is so pleasant to work with experts. Read more to find out more regarding audio.